Dio

13.00 uur Hoofdpodium
Rapper Dio treedt dit jaar op het Bevrijdingsfestival Zeeland in Vlissingen op als Ambassadeur van de Vrijheid. Hij opent het festival om 13.00 uur, dus dat wordt meteen een feestje.

Dio is door het Nationaal Comité 4 en 5 mei benoemd als Ambassadeur van de Vrijheid 2013. Net zoals Miss Montreal en Chef’s Special, die weer andere Bevrijdingsfestivals in Nederland bezoeken.
De Ambassadeurs onderstrepen tijdens hun optreden op de Bevrijdingsfestivals het belang van het vieren van onze vrijheid met de boodschap.

dio

Dio en vrijheid Dio wil de bezoekers van het Bevrijdingsfestival Zeeland een boodschap meegeven. “Ik vier de vrijheid op het podium, ik maak met het publiek plezier. Iedereen is welkom. Er is respect voor elkaars nationaliteit, afkomst, uiterlijk, geloof. Bij mijn optredens zie je mensen van 8 tot 80 jaar. Mijn laatste album is Benjamin Braafs Festival. Het woord festival staat in mijn werk symbool voor vrijheid.” Vanaf 2007 rapt Dio samen met groepen als The Opposites, de Jeugd van Tegenwoordig en the Party Squad. Zijn eerste album was Rock-‘n-Roll. Hij heeft verschillende tracks opgenomen zoals Baby (samen met The Madd) en Tijdmachine (Dio’s grootste hit tot nu toe). Ook had hij optredens op de TMF Awards en Lowlands. Zijn laatste album heet Benjamin Braafs Festival waarmee hij momenteel samen met zijn eigen live-band door Nederland tourt.

Check voor meer Dio: www.diomusic.nl