De geur van bruine bonen

Betekent de vrede die in 1945 is getekend evenveel vrijheid voor iedereen? Henna Goudzand Nahar schrijfster van De geur van bruine bonen jaagt daarover op 5 mei 2022 het gesprek aan tijdens een dialoogtafel bij boekhandel ’t Spui in Vlissingen.

Deelname aan de dialoogtafel en Surinaamse bruine bonen maaltijd is gratis, aanmelding is verplicht via deze link. Inloop vanaf 17.00 uur – rond 19.00 sluiten we af. Een Keti Koti dialoogtafel is een ontmoeting – tussen witte en zwarte Zeeuwen (en alle kleuren daar tussenin) – waarbij wordt stilgestaan bij de gevolgen in het heden van het gezamenlijke slavernijverleden. De dialoog is gericht op het met elkaar delen van persoonlijke ervaringen, herinneringen en gevoelens. Door naar Henna Goudzand Nahar én elkaar te luisteren groeit wederzijds begrip en daarmee wordt een stap gezet naar een meer inclusieve samenleving.

Op 5 mei zal de dialoogtafel van 17u00 tot 19u00 plaatsvinden in de boekhandel ’t Spui. Let op; aanmelding is verplicht via deze link.