Geerten van Duin & Overtracked

Overtracked is de artiestennaam van Michael Engel uit Zierikzee.

Deze DJ/Producer timmert hard aan zijn muzikale weg door tracks te droppen op labels als Armada Deep, Certified Jackin, Chief Recordings. Daardoor is hij niet onopgemerkt gebleven en krijgt hij support van o.a. Roger Sanchez, Darius Syrossian, Dale Howard, Sam Divine, Nicole Moudaber, DJ Fronter, Marco Carola, Sante en nog veel meer grote tech house namen.
Overtracked staat garant voor energieke tech house sets gevuld met rollende baselines, strakke kicks en vooral veel eigen producties. Hij heeft menig podium en festival onveilig gemaakt, zo stond hij voorheen al als headliner op BRAAF, City of Dance, VOODOO, The Neighbours festival, Club Decadance.

Het talent en de visie van Geert van Duin en zijn sterke platenkeuze bleven niet onopgemerkt. Daardoor werd hij al snel gevraagd om plaats te nemen achter te DJ booth op verschillende evenementen waaronder,  Groove to Chill, FIJN Danceboulevard GoGoloco, Soulstereo, & We Love College,… En clubs zo als Eltoro, Baroqeu in Antwerpen. PKHS  En Club La Costera,  Zijn doel? “Zo veel mogelijk muziek maken en op hele mooie feestjes draaien met mensen met de zelfde passie voor muziek”

Op 5 mei zal Geert van Duin & Overtracked om 18u00 optreden op het Liberty Dance Stage.