word vrijwilliger

Voor, tijdens en na Bevrijdingsfestival Zeeland wordt er door een groot team gebouwd, gelachen, gezellig samen gegeten, geklommen, gelopen, grapjes uitgehaald en heel hard gewerkt om het festival tot een groot succes te maken.
Wil jij een of meerdere dagen deel uit maken van het Bevrijdingsfestival Zeeland team? Dat zouden we fantastisch vinden!

Team BAR – Drankjes zijn een serieuze aangelegenheid op de meeste festivals, zo ook op het Bevrijdingsfestival. Dus zoeken we toppers om de verschillende bars soepel te laten draaien. Horeca-ervaring is fijn (maar geen vereiste). Je kan aan de slag als barmedewerker en als runner.

Team BOUW – Het Bevrijdingsfestival wordt in 4 dagen opgebouwd (start 1 mei) en in een paar dagen weer afgebouwd. Hier zijn een hoop helpende handjes bij nodig. Dus ben jij niet bang om hard te werken, te sjouwen en te bouwen? Dan is team BOUW echt iets voor jou!

Team VLIEGENDE KEEP – Ben je flexibel en heb je zin om de handen uit de mouwen te steken op meer dan één plek? Dan deze voor je, in team vliegende keep zal je ad-hoc klusjes uitvoeren waar nodig.

Team PODIUM – Ben jij een echt podiumbeest die graag de mouwen opstroopt? Dan is het backstage/podium werk op je lijf geschreven! Sjouwen met apparatuur en de optredens mega dichtbij meemaken.

Team SCHOON – In team Schoon zorg je ervoor dat het festivalterrein en de omgeving daarbuiten schoon en netjes blijft. Je raapt bekers en verwisselt vuilniszakken. Je zit midden in het feestgedruis.

Team BEWAKING – Jij zorgt ervoor dat er alleen bevoegde personen achter de schermen kunnen komen en dat artiesten goede doorgang vinden. En wees gerust: jij hoeft je niet op te treden bij incidenten. Hier is natuurlijk de beveiliging voor.

Team MUNT – Ook op dit festival kan je aan de festivalbars alleen betalen met muntjes. Werk jij nauwkeurig en weet je zelfs in alle drukte nog het hoofd koel te houden? Uitmuntend, meld je snel aan.

Ja, ik word vrijwilliger:  
Fijn dat jij je wilt inschrijven als vrijwilliger. Stuur je gegevens (naam, geboortedatum, e-mail, telefoonnummer) en een korte motivatie vóór 1 april naar Marjolein Karman via vrijwilligers@cultuurwerf.nl.

Wat vragen wij:

  • Minimale leeftijd 16 jaar (barpersoneel 18 jaar en muntverkoop 21 jaar)
  • Beschikbaar op 5 mei (voor op- en afbouw inzetbaar op 1, 2, 3, 4, 5, 6 en/of 7 mei)
  • Minimaal 4 uur beschikbaar

Wat mag jij verwachten:

  • Feel good gevoel omdat jij een bijdrage hebt geleverd aan Bevrijdingsfestival Zeeland
  • Werken in een gezellig team
  • Verzorging van drinken in alle diensten
  • Verzorging van eten in diensten die middag-  en/of avondeten overlappen
  • Een tof T-shirt verzorgd door het Nationaal Comité 4 en 5 mei dat je mag houden na afloop
  • Een gave ervaring

Informatiebijeenkomst voor vrijwilligers
Wil je eerst wat meer informatie voor je je inschrijft? Op dinsdag 8 maart om 19:30 vindt een informatiebijeenkomst voor vrijwilligers plaats in Vlissingen. Mocht je hierbij aanwezig willen zijn, stuur Marjolein Karman een berichtje via vrijwilligers@cultuurwerf.nl