MUZIEKPROGRAMMA 2024
Onze line-up barst van energie en diversiteit, met voor elk wat wils. Van opkomende lokale artiesten tot nationale en internationale headliners, er is geen gebrek aan muzikale hoogtepunten op ons festivalterrein! Laat je meeslepen door de betoverende klanken van verschillende genres, van rock tot pop, van tech-house tot hiphop, en alles daartussenin. Voor de editie van 2024 hebben we weer een ontzettend gave line-up samen weten te stellen al dan niet in samenwerking met o.a. Sena Performers en Pop Aan Zee. Een mooie lijst van grote DJ’s, live-acts en bands aangevuld met lokaal talent!

We zijn verheugd om een mix van bekende namen en opkomende talenten te presenteren, allemaal met één doel: jullie een onvergetelijke dag bezorgen vol muziek, dans en verbondenheid. Ontdek nieuwe favorieten, zing mee met bekende hits en laat je inspireren door de kracht van muziek om mensen samen te brengen.

Naast de geweldige muziek bieden we ook een scala aan andere activiteiten en entertainment voor alle leeftijden. Van lekker eten en drinken tot workshops, lezingen en nog veel meer, er is altijd iets te beleven op het Bevrijdingsfestival Zeeland. Dus verzamel je vrienden en familie, en sluit je aan bij ons terwijl we samen de vrijheid vieren en genieten van een dag vol muziek, plezier en saamhorigheid. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op ons festivalterrein!

AMBASSADEUR VAN DE VRIJHEID 2024
Dit jaar is CLAUDE (bekend van de hits “Ladada” en “Layla”) één van de Ambassadeurs van de Vrijheid. CLAUDE zal het Bevrijdingsfestival Zeeland afsluiten op zondag 5 mei.

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?

Laat je mailadres achter en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!