MUZIEKPROGRAMMA 2024
Onze line-up barst van energie en diversiteit, met voor elk wat wils. Van opkomende lokale artiesten tot nationale en internationale headliners, er is geen gebrek aan muzikale hoogtepunten op ons festivalterrein! Laat je meeslepen door de betoverende klanken van verschillende genres, van rock tot pop, van tech-house tot hiphop, en alles daartussenin. Voor de editie van 2024 hebben we weer een ontzettend gave line-up samen weten te stellen al dan niet in samenwerking met o.a. Sena Performers en Pop Aan Zee. Een mooie lijst van grote DJ’s, live-acts en bands aangevuld met lokaal talent!

Naast de geweldige muziek bieden we ook een scala aan andere activiteiten en entertainment voor alle leeftijden. Van lekker eten en drinken tot workshops, lezingen en nog veel meer, er is altijd iets te beleven op het Bevrijdingsfestival Zeeland. Dus verzamel je vrienden en familie, en sluit je aan bij ons terwijl we samen de vrijheid vieren en genieten van een dag vol muziek, plezier en saamhorigheid. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op ons festivalterrein!

AMBASSADEUR VAN DE VRIJHEID 2024
Dit jaar is CLAUDE (bekend van de hits “Ladada” en “Layla”) één van de Ambassadeurs van de Vrijheid. CLAUDE zal het Bevrijdingsfestival Zeeland afsluiten op zondag 5 mei.

HEADLINERS 2024
De headliners van dit jaar zijn naast CLAUDE o.a. Waylon, Zoë Tauran, Benny Rodrigues, CHUCKIE, Freddy Moreira, Wild Romance, Katnuf, Indigo Pastel, Kraak & Smaak, Bente  en BIGGI ft. MC Elton Jonathan. Wil jij precies waar je moet zijn op welk tijdstip? Check de timetable!

MUZIEK AREA’S

  • Sena Performers mainstage [Machinefabriek area – outdoor]
  • Liberty Stage [Machinefabriek area – outdoor]
  • Kids disco van 15.30 tot 17.00 op de FOUR FREEDOM stage [Machinefabriek area – outdoor -> onder de kraan]
  • Salsa workshop door MISALSA van 13.00 tot 15.30 [Machinefabriek area – outdoor -> onder de kraan]
  • Silent Disco met OLUWA en Party kanaal [Machinefabriek area – outdoor -> onder de kraan]
  • Zeeland Jongeren Podium door Pop Aan Zee [Machinefabriek area – indoor]
  • Bellamypark podium
  • Oude Markt podium

Check via deze link de timetable per stage!

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?

Laat je mailadres achter en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!